Agrofertil Panama
Image default
Services

Toegankelijke trainingen systemisch werk en NLP bij De eerste verdieping

Bij De eerste verdieping worden regelmatig workshops NLP gegeven. Tijdens zo’n dag leer je wat neuro linguïstisch programmeren in jouw leven kan betekenen. Een ervaren trainer vertelt wat NLP precies inhoudt en hoe deze techniek bijdraagt aan zelfontplooiing. De workshop is laagdrempelig van opzet. Hij is echt bedoelt als kennismaking met deze effectieve en populaire methode. De workshop vindt een keer of acht per jaar plaats en duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

In de prijs -op dit moment €65,00- zijn een reader, koffie, thee en een lunch inbegrepen. Ben je na de workshop enthousiast om je verder te bekwamen in NLP? Je kunt een individuele coachsessie aanvragen. De bedoeling van dit gesprek is te bepalen bij welke opleiding jij het best kunt instromen. Ook kun je persoonlijke behoeftes en wensen aankaarten. Deze eenmalige sessie wordt gratis aangeboden door De eerste verdieping.

De coaches van De eerste verdieping zijn niet alleen gespecialiseerd in NLP, je kunt ook op ze vertrouwen voor een systemisch werken opleiding. Het gaat hierbij om de verschillende relaties die we allemaal onderhouden in ons leven. Zo is er natuurlijk de familieband. Daarnaast kun je denken aan liefdesverhoudingen, vriendschappen en verbintenissen tussen collega’s. Dit soort onderlinge betrekkingen worden ook wel systemen genoemd. In systemen spelen verschillende mensen verschillende rollen.

De initiatiefnemer, de verantwoordelijke, de harde werker, de kat-uit-de-boom-kijker en de dromer: jij hebt ze vast ook in je omgeving. Een rol kan je op het lijf geschreven zijn en voordelen opleveren. Een rol kan ook conflicteren met je karakter en juist belemmeren. Inzicht in de rol(len) die jij ‘speelt’ kan zeer verhelderend zijn. Ineens snap je waar die jarenlange frustratie vandaag komt of waarom je het maar niet voor elkaar krijgt die droom te verwezenlijken. De volgende stap is het doorvoeren van gewenste veranderingen. Het uiteindelijke doel van systemisch werken is dat je echt jezelf durft te zijn en dat je die dingen gaat doen waar je blij van wordt.

https://www.1e-verdieping.nl/