Agrofertil Panama
Image default
Services

Parts voor alle typen Volkswagen Classic

Op zoek naar een online shop voor onderdelen VW Kever, VW type 3 of Karmann Ghia? Op Paruzzi.com vind je alle onderdelen die je nu en in de toekomst nodig hebt. Alles is gerangschikt in groepen en subgroepen om een en ander overzichtelijk te houden. We geven een paar voorbeelden. Voor de motor van je Karmann Ghia zoek je 1e overmaat zuigerveren. Zet allereerst een vinkje bij Karmann Ghia onder VW Type. Kies daaronder voor de categorie ‘motor’ en vervolgens voor ‘107: zuigers, zuigerveren, zuigers/cilindersets’. Er verschijnen nu 6 sets zuigerveren met verschillende boring- en diktematen. Makkelijk toch? Een tweede exempel. De versnellingspook knop van je Type 3 is nodig aan vervanging toe. Vink achtereenvolgens ‘type 3’, ‘bumpers, chassis, hand & voetbedieningen’ en ‘711: verwarmingskleppenkabel, schakelstangen, handremhendel’ aan. Voilà: een gloednieuwe aluminium T-handle versnellingspook knop verschijnt. Dit model wordt geleverd met verloopstukjes zodat je ‘m op alle mogelijke versnellingspoken kunt monteren.

Naast Kever onderdelen biedt Paruzzi.com ook een schat aan informatie. Van technische handleidingen tot catalogi per type Volkswagen. Van magazines tot historieboeken. Voorbeelden van tijdschriften die je kunt bestellen zijn Aircooled Way, AirMighty Megascene en Boxertje Magazine. Boxertje is een Nederlandstalig driemaandelijks blad voor bezitters van luchtgekoelde klassiekers. Ze bevatten interessante reportages en behandelen de meest uiteenlopende thema’s. De verhalen worden ondersteund met prachtige kleurenfoto’s. De historie boeken in het Paruzzi assortiment gaan bijvoorbeeld over de Buggy. Deze naam is afgeleid van VW Bug, zo werd de Kever in de VS genoemd. Het transformeren van Kevers tot Buggy’s was een rage in Amerika in de jaren ’60 van de vorige eeuw. Kevers kregen compleet nieuwe, lichtgewicht carrosserieën. Met name een carrosserie van glasvezelversterkt polyester was populair. Europa volgde snel; in de jaren ’70 reden ook hier veel Buggy’s rond.

Interesse in dit soort leeswerk? Je kunt 24/7 een bestelling plaatsen. Kom je uit op een bedrag van €50,00 of meer, dan zijn er geen verzendkosten. In de meeste gevallen wordt het pakket de volgende dag al afgeleverd door PostNL.
 

https://www.paruzzi.com/