Agrofertil Panama
Image default
Travel

Glamping met de hond

Niets zo fijn als vakantie met de hele familie. Alleen, niet alle familieleden zijn overal welkom. In veel hotels en op veel campings is de hond niet welkom. En tja, een familievakantie vieren terwijl de hond achterblijft in een droefstemmend asiel, dat is natuurlijk geen optie.

Met een beetje voorbereiding kan de héle familie mee. Zo mag je, samen met de hond, op een toenemend aantal glampings vakantie vieren.

Huh? Glamping?

Glamping is een vorm van kamperen, maar dan met luxe. Het is de perfecte vakantievorm voor de liefhebber van het buitenleven die lekker in de natuur wil verblijven, maar dan wel in comfortabele omstandigheden. Bij glamping verblijf je in een accommodatie die ingericht en al voor je klaar staat op het moment dat je op je vakantiebestemming aankomt. De accommodatie kan sterk verschillen. De ene glamping biedt alleen ruime safaritenten aan. Op de andere glamping kun je, ook met de hond, terecht in een lodge, cabin, tiny house.

Sommige glampings hebben exotischere accommodaties, zoals een boomhut, wijnvat of een yurt.

Door de ruime opzet van de glamping heb je, zowel binnen als buiten, lekker veel ruimte. Dus als je een dag de omgeving hebt verkend, bijvoorbeeld met wandelend, fietsend of met de kano, komen jullie thuis op je eigen plekje. Dus ook met een plekje voor de hond. Die mag op de hond-vriendeljke glamping gewoon naar binnen.

Waar vind je een glamping waar je met de hond welkom bent?

De meeste glampings hebben een duidelijke keuze gemaakt of ze honden willen toelaten. Maar om nu tientallen glampings te bellen om te vragen of je de hond mag meenemen, dat is wel heel veel werk. Daarom hebben wij bij Glampings de telefoon ter hand genomen en hebben wij het voor je nagevraagd.

Het resultaat van dagenlang bellen is een overzichtelijke pagina met de ene na de andere kwaliteitsglamping waar je met de hond naartoe kunt. De teller staat inmiddels al boven de honderd! Dus, bespaar jezelf een hoop moeite en kies uit het aanbod op www.glampings.com.

Heb je een glamping gevonden waar iedereen, inclusief Bello, blij van wordt? Dan boek je snel en veilig direct via de site.